Szublimáció

A szublimációs technika egy nagyon hatékony és kreatív módja annak, hogy személyre szabott bögréket készítsünk. Ez a folyamat lehetővé teszi, hogy képeket, szövegeket és egyéb grafikákat helyezzünk el a bögréken, amelyek tartósak és időtállóak maradnak.

A szublimáció a hő hatására történik. A mintát először nyomtatóval speciális szublimációs tintákkal nyomtatják a transzferpapírra, majd a mintás papírt ráhelyezik a fehér bögrére, majd a speciális présben forrón, magas nyomáson tartja, amíg a szublimációs tinta át nem szublimálódik.

Az eredmény egy fantasztikus minőségű, élénk és tartós minta, amely nem kopik és mosásálló. A szublimációs technika lehetővé teszi, hogy személyre szabott ajándékokat készítsünk, amelyek kiválóan alkalmasak céges ajándékozáshoz, születésnapokra, névnapokra, karácsonyra vagy akár esküvőkre is.

Amennyiben gondolkodik abban, hogy belevágjon az egyedi ajándékok szublimációval történtő gyártásába, a gepet.hu kollégái szívesen válaszolnak kérdéseikre a megfelelő hőprés kiválasztásával kapcsolatban.